Veelgestelde vragen

 

Wat zijn de verzendkosten?

Er zijn verschillende opties beschikbaar.

1.. Verzending in een papieren envelop. Meestal komen deze bestelling goed aan. Echter zijn ze zo gevoeliger voor het oplopen van beschadigingen, zoals vouwen of waterschade, daarom is deze optie op eigen risico. Verzendkosten zijn 2,50.


2. MIJN FAVORIET. Ik pak alles mooi & stevig voor je in. Mocht er onderweg iets mee gebeuren, dan stuur ik je het beschadigde product na. De verzendkosten zijn 3,95.

3. Bestellingen vanaf 25,- verzend ik GRATIS. Ik verpak het mooi & stevig. Mocht je niet aan de 25,- komen, vraag je vrienden, buren, familie om mee te doen. Mocht er onderweg iets met de bestelling gebeuren, zorg ik voor een vervangend product.

4. Ook een leuke optie, namelijk GRATIS ophalen bij mij in Groningen.

 

Ik doe mijn best om je bestelling zo goed mogelijk te verpakken. Je bestelling wordt per brievenbuspost verzonden en is daarom niet verzekerd. Mocht er onverhoopt iets mis gaan bij de verzending, neem dan even contact op via anne@rakekaarten.nl.

 

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Bestellingen pak ik vaak dezelfde of de volgende dag in en gaan dan gelijk op de post.

 

Kan ik de bestelling ook ophalen?

Het is mogelijk om je bestelling op te halen, dat kan bij mij in Groningen. Geef dit aan bij je bestelling en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. Je betaalt in dit geval geen verzendkosten.

 

Kan ik items retourneren?

Mocht je om welke reden dan ook je bestelling willen retourneren, dan is dat mogelijk. Neem binnen 14 dagen na ontvangst contact met me op via het contactformulier op de website of per e-mail anne@rakekaarten.nl. Het product mag onbeschadigd worden teruggestuurd en ik zal het aankoopbedrag inclusief verzendkosten terugboeken. Let wel op, de kosten voor het terugsturen zijn voor de koper. Langs brengen bij mij in Groningen mag uiteraard ook.

 

Wat kan ik doen als ik vragen of een klacht heb?

Neem in dat geval gerust contact met me op via het contactformulier of per e-mail anne@rakekaarten.nl.

 

Wat zijn de afmetingen van de kaarten?

De afmetingen van een kaart op A6-formaat zijn 10,5x14,8 cm.

De afmetingen van een kaart op A5-formaat zijn 14,8x20,1 cm.