maatwerk


Hoi, wat leuk dat je kijkt bij maatwerk, iets wat ik super leuk vind om te maken. 

 

Zo maak ik speciaal gedichten, kaarten met tekst en/of illustratie of een speciale kaart voor bij een geboorte, een afscheid of simpelweg als waardering. Soms maak ik ook op posterformaat, we kunnen samen kijken wat passend is. 

 

Mijn visie is een wereld waarin níemand zich alleen of geïsoleerd voelt, maar juist wél gezien en gewaardeerd voelt. 

Kort gezegd wil ik dingen maken die de ontvanger een goed gevoel geeft. Dit kan heel persoonlijk gemaakt worden of iets breder getrokken voor bijvoorbeeld bedrijven of bij bruiloften, geboortes of afscheid. 

 

Ben je benieuwd of ik wat voor je kan betekenen? Stuur me een berichtje via het contactformulier of via anne@rakekaarten.nl. Dan neem ik gauw contact met je op en kunnen we samen kijken wat er mogelijk is. 

Samenwerkingen die mij blij maken:


Gedicht op maat.

Dit gedicht schreef ik voor een bruidspaar wat is gaan trouwen in de motorclub, maar ook een liefde voor rolschaatsen heeft. Het geheel verpakte ik in een leuk doosje en zo werd het een mooi cadeau om te geven door een van de gasten.

 

Meer info over een gedicht op maat vind je hier

Illustratie op maat.

Deze kaart maakte ik voor een jarige die elk jaar vrienden en familie uitnodigt om aan een lange tafel samen te eten. Een vrolijke illustratie gemaakt met de hand. Ik gebruikte hiervoor fineliner pennen en aquarelverf. Vervolgens heb ik de kaart in photoshop bewerkt om hem geschikt te maken voor verspreiding. 

Wil jij ook een illustratie op maat? Stuur me gerust een berichtje. Dat kan hier

Gedicht op maat.

Dit gedicht schreef ik voor een moeder en dochter. Deze derde dochter kwam geheel onverwacht, maar zo enorm gewenst bij het gezin. Ik vroeg welke sfeer ik in het gedicht mocht creëren: ‘Liefde, verwondering, humor?’ Het antwoord was: ‘Mag ook alledrie?’ Bij deze <3.

Meer info over een gedicht op maat vind je hier

The perfect time to float, is when you don't have time for it. 

In samenwerking met Floaten&zo maakte ik deze kaart. De illustratie kwam van mij, de tekst van Floaten&zo. 

Ik raakte geïnspireerd door een sessie floaten en dankzij Floaten&zo zijn deze kaartjes er ook daadwerkelijk gekomen.

Ze staan in hun winkeltje te shinen tussen andere leuke producten. Je vindt Floaten&zo op het voormalig suikerunieterrein in Groningen.

De website vind je hier

Ontbijtservice Noorderland verzorgt de lekkerste ontbijtjes in Groningen en Drenthe. Het leek mij dan ook super om daar mooie kaarten voor te maken. 


Het werden twee klaprozen met de tekst 'gefeliciteerd' en ze gaan al mee met de ontbijtjes.

Ze geven overigens ook een prachtige omschrijving van mijn kaarten op hun website. Lees het vooral even hier!

Voorraadjes kaarten.

Regelmatig krijg ik de vraag of ik ook een voorraadje kaarten op maat wil maken. Dit doe ik heel graag! We bespreken samen voor welke gelegenheden er kaarten gewenst zijn en welke stijl de klant leuk vindt. 

Vervolgens ga ik aan de slag en maak een ruime hoeveelheid kaarten. Het is vervolgens aan de klant om de leukste ervan uit te kiezen.

Wil jij ook zo'n setje op maat? Stuur me gerust een berichtje. Dat kan hier

Nieuwsgierig geworden of vragen?